Webshops moeten vaak handmatig gevuld en bijgewerkt worden met artikelen, foto’s, voorraden  en prijzen. Deze tijdrovende klus is met onze geïntegreerde koppeling tussen bedrijfssoftware en webshop verleden tijd. Vanuit onze bedrijfssoftware worden voorraden en prijzen realtime gecommuniceerd naar de shop. Afbeeldingen, productsheets en productomschrijvingen worden periodiek bijgewerkt vanuit de bedrijfssoftware. Zowel de bedrijfssoftware CombiPac als Mavis beschikt over deze geïntegreerde koppeling. De voorraad is altijd actueel en wordt automatisch bijgewerkt vanuit de software. De bestellingen vanuit de webshop komen in de ERP software automatisch binnen als weborder, reeds betaald of op rekening, en kunnen daarna als een normale order worden verwerkt. Ingestelde klant- en productkortingen worden door de shop automatisch overgenomen.

Onze eigen webshopspecialisten zijn in staat om een professionele webshop te leveren met een moderne uitstraling. Wij ontwikkelen zelf webshops in NopCommerce met daarbij een directe interface tussen NopCommerce en de software. Een mooi voorbeeld hiervan is de website van De Jong & Roos (www.jrs.nl)

Periodiek worden de gegevens van de webshop en het bedrijfssysteem bijgewerkt.  Denk aan artikelgegevens, levels, afbeeldingen, documenten en logins. Klanten kunnen vanuit het bedrijfssysteem aan de webshop worden gekoppeld, waardoor ze “op rekening” kunnen bestellen.  Is er geen koppeling dan bestellen de klanten als “Gast” tegen directe betaling. Verder is er ook een beheergedeelte aan de webshop kant voor de vormgeving en tekstuele invulling van de webshop.

Het is mogelijk om de webshop zo in te richten dat een klant zijn bestelhistorie (orders, offertes en facturen) kan inzien.  We ondersteunen de gebruikelijke betaalmethodes en doen dat in een beveiligde omgeving.

Menu