Groei en bloei met onze software oplossingen

build
Werkplaats

ALLE HANDELINGEN IN DE WERKPLAATS EFFICIËNT VASTLEGGEN

We willen het werk, voor de monteurs in de tuin en park wereld, zo aangenaam mogelijk maken. Met onze software kan je als monteur heel eenvoudig artikelen, kosten en uren toekennen aan een bepaalde werkorder. Registratie van informatie kan door middel van een touchscreen in de werkplaats, een tablet of een normale computer. De werkplaats module is gekoppeld met verschillende leveranciers, waardoor altijd de actuele prijs van de gebruikte artikelen wordt doorberekend in de werkorder. Zodra een werkorder wordt afgesloten, krijgt het de status ‘te controleren’. De werkplaatschef, directeur of de administratie kan deze werkorder vervolgens controleren, aanpassen en direct factureren.

content_paste
Keuringen

ALTIJD EN OVERAL TOEGANG TOT KEURINGSDOCUMENTEN EN MACHINE HISTORIE

Monteurs hebben er vaak een hekel aan om continu papiertjes in te vullen. Tijdens het keuren van tuinmachines komt er vaak een lange checklist aan te pas. Deze checklist moet ingevuld en vervolgens geregistreerd worden. Dit proces is gedigitaliseerd in onze software, waardoor de monteur het eenvoudig met een tablet kan invullen en het direct wordt geregistreerd in de administratie. Gemakkelijk en tijd besparend. Daarnaast is het voor de monteurs fijn om precies te weten wat de machines in het verleden hebben moeten doorstaan. Daarom worden per machine alle handelingen in de software geregistreerd. De volgende monteur kan dan precies zien wat zijn vorige collega heeft uitgevoerd, waardoor hij bij vragen snel kan schakelen. Deze informatie kan tevens met bijvoorbeeld een tablet of een touchscreen in de werkplaats worden ingezien.

archive
Voorraad

SNEL EN ADEQUAAT REAGEREN OP EEN SPECIFIEKE VRAAG

In de tuin & park branche kan de vraag naar een bepaald product sterk uiteenlopen per seizoen en per klant. De ene keer komt er iemand voor een complete maaimachine, de andere keer voor een koppelstuk van een waterslang. Daarom is een betrouwbaar en accuraat voorraadsysteem een vereiste. De meest actuele prijs en voorraad aantallen zijn op ieder moment van de dag in te zien. Bij het inboeken van artikelen wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Om artikelen gemakkelijk in- en af te boeken gebruiken wij verschillende barcodescanners die ook gekoppeld zijn aan het voorraadsysteem. Met behulp van de scanners wordt het aantal administratieve handelingen aanzienlijk verkleind. Dit leidt tot verhoogde efficiëntie en een lagere foutmarge.

archive
Service packs

VOOR IEDERE MACHINE VOORAF AL WETEN WELKE ONDERDELEN JE NODIG HEBT

In de software kunnen artikelen aan machines worden gekoppeld door middel van het toekennen van service packs. Iedere individuele machine heeft zijn eigen service pack, dat bestaat uit een lijst van artikelen en onderdelen die handmatig zijn toegevoegd aan deze specifieke machine. Dit zijn vaak terugkomende- of specifieke artikelen. Op deze manier heb je altijd het juiste type artikel voor de reparatie of onderhoudsbeurt. Door de artikelen van het service pack te selecteren worden ze automatisch geplaatst op de werkorder.

phone_android
Order & Offerte

POTENTIËLE KLANTEN OVERTUIGEN MET SNELHEID EN EFFICIËNTIE

Een potentiële klant vraagt vaak offertes op bij meerdere partijen. Door op korte termijn met een verzorgde offerte te reageren, pak je gelijk een voorsprong op de concurrentie. In de software kun je snel en eenvoudig offertes samenstellen door het product te selecteren en specificaties, bijlages en/of foto’s toe te voegen. Offertes zijn te kopiëren naar andere klanten en kunnen direct omgezet worden in een order. Door een interne werkorder aan de order te koppelen is nacalculatie ook mogelijk.

share
Koppelingen

PRIJS- EN BESTELKOPPELINGEN MET JE FAVORIETE LEVERANCIER

Het is belangrijk om altijd de juiste onderdelen op voorraad te hebben, zodat je optimale service kan verlenen. Om dit te kunnen verzorgen hebben we de handen ineen geslagen met een aantal leveranciers, zoals Kramp, Granit en TVH. Vanuit de software kunnen artikelen worden opgezocht en besteld. Bij bestelling kan de inkoopfactuur worden geïmporteerd in het systeem. Dankzij de koppelingen heb je altijd zicht op de meest actuele prijzen. Daarnaast wordt het bestelproces versimpeld en kan je automatische besteladviezen laten genereren.

Het aggregaat voor jouw tuin en park bedrijf

build

Afgestemd op de monteurs

Onze software oplossingen zijn dusdanig ingericht dat we het voor de monteurs zo makkelijk mogelijk maken. Eenvoudige handelingen en hoge mobiliteit zijn dingen waar we ons mee onderscheiden.

playlist_add_check

Wensen tuin en park als innovatie

Onze software wordt continu doorontwikkeld. De nieuwe functies die we toevoegen worden mede bepaald door de grootste wensen binnen de tuin en park branche. We werken op basis van jullie input.

record_voice_over

Kennis over processen binnen de tuin en park branche

Wij weten intern precies hoe een tuin en park bedrijf opereert en stemmen daar onze software op af. Onze consultants kunnen hierdoor ook opleiding op maat verzorgen.

devices

Alle administratie digitaal en geïntegreerd

Alle administratie rondom tuin- en parkmachines wordt op digitale wijze vastgelegd. Er zal dus geen pen en papier meer aan te pas komen. Alle informatie is geïntegreerd en hoeft dus ook maar één keer ingevoerd te worden.

LAAT ER GEEN GRAS OVER GROEIEN!

Samen bloeien we als nooit tevoren

Bij Wivo, een snel groeiend bedrijf met meerdere vestigingen, doen ze verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie op verschillende locaties. Om deze processen optimaal te laten verlopen, is een goed geautomatiseerd administratiesysteem nodig. Samen met de software oplossingen van Didata haalt Wivo het maximale uit haar activiteiten.

Met service en betrouwbaarheid vertegenwoordigt Vermeulen tuin- en parkmachines van toonaangevende merken. Het bedrijf kenmerkt zich door een mooie showroom, een uitgebreid onderdelen magazijn en een ruime werkplaats. Dankzij de mooie faciliteiten, in combinatie met de software van Didata, zijn de werknemers van Vermeulen in staat om optimaal te presteren.

Bij R2 Groentechniek werken ze met échte vakmensen, die jarenlange ervaring koppelen met de drijfveer om steeds weer de nieuwste technieken toe te passen. Met de software van Didata als steuntje in de rug draait o.a. de werkplaats bij R2 Groentechniek op volle toeren.

Nog meer onderdelen van de software

add_shopping_cart

Inkoop

Bestel goederen met behulp van een besteladvies. Stel per artikel een alternatieve leverancier in. Gebruik e-mail, papier of EDI om met leveranciers te communiceren.

share

Koppelingen

Artikelen opzoeken, bestellen en de inkoopfactuur van deze artikelen importeren in het systeem. Altijd inzicht in meest actuele prijzen, ongeacht welke leverancier.

euro_symbol

Financieel

Opstellen en verwerken van o.a. facturen, grootboekrekeningen, financiële verslaglegging en de kolommenbalans. In één oogopslag zien wat de resultaten zijn.

phone_iphone

VerkoopApp

Notities, acties en verkoopprognoses uit het verleden inzien en aanpassen voorafgaand of na een afspraak. Te gebruiken op computer, of in combinatie met een Tablet, ook op klantlocaties.

people

CRM

Prospects aanmaken, notities verwerken, planningen maken en acties en prognoses bijhouden. Deze module is gekoppeld met de VerkoopApp voor een optimaal resultaat.

shopping_cart

Webshop

Optimale samenwerking tussen voorraad, bedrijfssoftware en de webshop voorkomt dubbel werk. De voorraad en bestellingen worden automatisch bijgewerkt.

alarm_on

Urenregistratie

Eenvoudig te bedienen en sluitende urenregistratie in combinatie met touchscreen in de werkplaats of via de WerkorderApp op de klantlocatie met een tablet.

trending_up

Verkoop

Verkopen via de telefoon, webshop of aan de balie en hierbij altijd de product- en klanthistorie bij de hand. De koppeling met het kassasysteem is volledig geïntegreerd.

tablet

WerkorderApp

Met de WerkorderApp heb je de mogelijkheid tot inzien en aanpassen van administratieve gegevens op iedere gewenste tijd en plaats. Ideaal voor servicemonteurs onderweg.

Scan en Herken

Scan en Herken geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om facturen makkelijker en efficiënter in te voeren binnen Didata Combipac.

Menu