HET GEWENSTE GEMAK VOOR ALLE VERKOPERS

Verkopers hebben grote behoefte aan overzicht en controle over hun prospects, leads en overige potentiële verkopen. Met de Didata VerkoopApp kunt u als verkoper bezoekverslagen vastleggen, acties aanmaken en verkoopprognoses invullen. De App is volledig geïntegreerd met de CRM-module in de Didata Werkplaats software. De app draait op elke smartphone of tablet en beschikt over de volgende mogelijkheden:

· Acties en vervolgacties aanmaken en inplannen
· Verkoopprognoses invullen
· Overzichtelijke dag- en weekplanningen maken en volgen

Op maat gemaakt voor verkopers

keyboard_arrow_down
done
Planning

EEN GOEDE PLANNING IS HET HALVE WERK

Verkopers gaan graag goed voorbereid naar hun afspraken. Met de VerkoopApp kunnen ze voorafgaand aan een bezoek alle vorige notities, acties en verkoopprognoses gemakkelijk inzien. Na afloop van de afspraak kan de verkoper het bezoek afhandelen en de volgende afspraak in zijn planning bekijken. Het beheer van deze planning kan zowel via CombiPac als via de VerkoopApp gedaan worden.

Toegevoegde waarde:
· De voorbereiding voor afspraken is gemakkelijk
· Alle notities van vorige afspraken zijn inzichtelijk
· Het plannen van gevolgafspraken is snel gedaan
· De planning is zowel in Combipac zichtbaar als in de VerkoopApp

assignment_turned_in
Verkoopprognose

DOORPAKKEN!

Bij het afhandelen van een bezoek kan de verkoper vervolgacties koppelen aan zijn prospect; zoals het maken van een offerte, nabellen, of mailen. Hier kan een notitie en/of een deadline aan gekoppeld worden, zodat de verkoper kan doorpakken. Bij belangrijke acties kan er een prioriteit worden toegekend. De lijst met alle acties is zowel via CombiPac als de VerkoopApp te beheren. Deze lijst kan getoond worden op volgorde van deadline of prioriteit.

Toegevoegde waarde:
· U behoudt de grip door gebruik te maken van deadlines
· Prioritering koppelen aan verschillende acties
· Overzichtelijk door lijst met acties!

directions_bus
CRM

HET VIZIER OP SCHERP

Voor de verkoper is de verkoopprognose een perfect hulpmiddel om zijn verkoopactiviteiten te stroomlijnen. Bij het afhandelen van een bezoek kan de verwachte verkoopkans en de verwachte omzet ingevoerd worden. Alle verkoopprognoses kunnen worden verzameld en weergegeven in een lijst, zodat zowel de verkoper als de manager de juiste prospects in het vizier heeft.

Toegevoegde waarde:
· Werk efficiënter
· Inzicht in verkoopkans
· Altijd de juiste prospects in het vizier

restore
Nieuw design

COMPLEET NIEUW DESIGN

Om te zorgen voor een nog betere ervaring bij de gebruikers van de VerkoopApp is deze vanaf 2021 in een nieuw en fris jasje gestoken. Tijdens het ontwikkelen van het nieuwe design is er extra aandacht besteed aan het gebruiksgemak van onze app. Met behulp van het nieuwe design is het nog gemakkelijker geworden om afspraken, leads en prospect te managen voor de verkoper en verkoopmanagers. Zo is de basis van de app voor mobiel gebruik, waardoor de verkoper snel en gemakkelijk zijn werkzaamheden kan rapporteren en bijhouden.

Toegevoegde waarde:
· Betere gebruiksvriendelijkheid
· Nog sneller inzicht in de juiste informatie
· Gemakkelijker uw afspraken met leads, prospects en ander potentiële verkopen plannen

settings_ethernet
Grip op verkoop

HET GEWENSTE GEMAK VOOR ALLE VERKOPERS

Verkopers hebben grote behoefte aan overzicht en controle over hun prospects, leads en overige potentiële verkopen. Met de VerkoopApp van Didata kan de verkoper zijn bezoekverslag vastleggen, acties aanmaken en verkoopprognoses invullen. De App is volledig geïntegreerd met de bedrijfssoftware CombiPac. Dat betekent dat alle relevante informatie direct in CombiPac zichtbaar is voor zowel de verkoper als de manager beschikbaar is.

Toegevoegde waarde:
· Snel inzicht in uw leads, prospects en andere potentiële verkopen
· Informatie is beschikbaar voor verkoper als de manager door volledige integratie met CombiPac

Menu