Werkplaats software van Didata Mavis

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Mavis
  4. chevron_right
  5. Werkplaats software van Didata Mavis

Werkplaats module van Didata Mavis

Werkorders inplannen en beheren

Met behulp van de werkplaats software binnen Mavis maakt de gebruiker gemakkelijk werkorders aan voor al jouw machines en apparatuur of die van klanten. De software biedt de mogelijkheid om orders aan te maken voor onderhoud én reparatie.  Ons werkplaats systeem biedt de mogelijkheid om het overzicht te bewaren in de werkplaats! Je weet dankzij de werkplaatsmodule wie er, op welke datum, voor welke klus en voor welke klant aan het werk is.

Keuringen en periodiek onderhoud met ons werkplaats systeem

Het werkplaats systeem biedt ook de mogelijkheid om keuringen en periodiek onderhoud in te plannen en uit te voeren. Met behulp van ‘onderhoudscontracten’ kunnen periodieke werkzaamheden tegen vastgestelde bedragen en tijden worden gefactureerd. Ook is het mogelijk om hier de gebruikte onderdelen in mee te nemen.

Urenregistratie met onze werkplaats software

Medewerkers kunnen op meerdere manieren de uren op de werkorders boeken waardoor een nauwkeurige urenverantwoording wordt opgebouwd en een goed gespecificeerde factuur kan worden opgemaakt. Naast dat zij hun gewerkte uren boeken, kunnen zij ook gebruikte onderdelen koppelen aan de machines. Dit maakt het nog makkelijker om uiteindelijk de factuur voor de klant op te maken!

Verwerk werkorders gemakkelijk via onze WerkbonApp

Als aanvulling op onze werkplaatsmodule hebben wij een WerkbonApp ontwikkeld voor onze klanten. Je houdt hier gemakkelijk je werk bij en kunt een werkorder nog gemakkelijker verwerken met behulp van een tablet of telefoon. Onderdelen of andere producten koppel je direct aan een werkorder. Waardoor het overzichtelijk en gemakkelijk blijft!

Onze werkbonApp is in eerste instantie ontwikkeld voor onze klanten die gebruik maken van CombiPac. Na een succesvolle integratie, zijn wij onze app verder gaan door ontwikkelen voor onze klanten van Mavis.

Meer weten over de WerkorderApp van Didata?

Andere interessante modules binnen Mavis

Menu