Veel van onze klanten zijn al vertrouwd met onze slimme scanmethodes. Ze weten dat wij continu ontwikkelen en innoveren om hun werk nog makkelijker te maken. Op basis van vernieuwende softwaretechnieken hebben wij de allernieuwste Scanapp met hoogwaardige infrarood scanner ontwikkeld.

Pluspunten in de praktijk
Ervaar de pluspunten van de nieuwe DIDATA Scanapp in de praktijk. Medewerkers voegen moeiteloos artikelen toe aan werkorders, baliebonnen of bestelbonnen. Ze boeken de goederenontvangst en zien direct de magazijnlocatie in de Scanapp. Door aantallen toe te wijzen en de voorraad realtime volautomatisch aan te passen, is de voorraadcontrole optimaal.

Meer grip op voorraad
Kortom; met behulp van de modernste middelen heb je met minder handelingen meer grip op je bedrijfsvoorraad. En dus op je resultaat. Wil je meer weten over de toegevoegde waarde van de Scanapp voor jouw bedrijf? Onze meedenkende consultants laten je graag kennismaken met de slimme software en gebruiksvriendelijke scanner. Plan een afspraak door hier te klikken, we komen naar je toe.

Menu