Breur IJzerhandel 

Mavis WMS en operationeel bij Breur IJzerhandel

Breur is in 1998 gestart met MAVIS. Indertijd was Breur gevestigd aan de Vlietlaan in Rotterdam. Inmiddels zijn zij verhuisd naar een modern pand in Capelle a/d IJssel en hebben vestigingen in Gouda en in Den Haag.

Breur kwam MAVIS op het spoor via Dozon. Beide bedrijven hadden veel overeenkomsten en de keus om met MAVIS te gaan werken was snel gemaakt. Samen nadenken over verdere ontwikkelingen en kosten delen lag voor de hand. Op advies van Didata is ook Bus gevraagd om deel te nemen. In 1999 werd de samenwerking beklonken tussen Bus, Dozon en Breur en vorm gegeven in de  BDB groep. De voorloper van de huidige MAVIS-groep.

Unieke ERP functionaliteiten bij Breur IJzerhandel

WMS
Breur onderscheidt zich met een op maat gemaakt WMS systeem. Het specifieke van het systeem is dat balieverkopen in kunnen grijpen in het geplande verkooporder traject. Er is bij Breur sprake van een open magazijn waar zowel de verkoop- en weborders als ook de balieorders worden gepickt.

PBM
De vestiging Gouda is gespecialiseerd in Bedrijfskleding en PBM en heeft daarvoor en speciale webshop laten ontwikkelen. Medewerkers van klanten kunnen tegen een vooraf bepaald persoonlijk budget via de shop kleding bestellen. De budgetten worden bewaakt door MAVIS.

OCI
Via OCI koppelingen biedt Breur haar klanten de mogelijkheid om vanuit hun eigen ERP systemen bestellingen, die via de webshop worden aangemaakt, in te schieten in het ordersysteem van Breur.
Zo is er o.a. een koppeling met SAP.

Websitewww.breur.nl

Menu