Bus Industrial Tools

“Totaalleverancier voor de on/offshore, metaal- en industriesector.”

logistiek centrum bus zwolle

Bus is in 1957 opgericht. In 1986 werd Mavis geïmplementeerd. Dat betekent dat Mavis vandaag de dag (2020) ruim 30 jaar een solide factor is in de ondersteuning van de bedrijfsvoering van Bus, langer dan de helft van het bestaan van Bus.

We begonnen in 1986 in de vestiging Zwolle.
Ondertussen ziet de Bus-groep er heel anders uit. In Zwolle staat een modern en van alle gemakken voorzien Logistiek Centrum. In de loop der jaren zijn er vestigingen toegevoegd in Sneek, Groningen, Deventer, Emmen, Marknesse, Veenendaal, Tiel, Rotterdam, Velsen-Noord en Great Yarmouth (GBR). De integratie van al deze bedrijven verliep probleemloos en snel door de inzet van Mavis.

Bus behoort tot de categorie ‘Beste industriële toeleveranciers van Nederland’. Belangrijke criteria zijn leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en kostenreductie voor de klant. Met dank aan Mavis.

Bus maakt gebruik van het WMS systeem van Actemium en van Slimstock voor de forecasting.
Daarnaast is er een koppeling met Centix voor de service- en keuringenadministratie en met InspHire voor de verhuur.

Unieke ERP functionaliteiten bij Bus Industrial Tools

OCI
Met de OCI interface biedt Bus haar klanten de mogelijkheid om vanuit de eigen inkoopadministratie bestellingen te doen in de webshop om deze vervolgens als bestelling in te schieten in de orderadministratie van Bus.

Salesforce
Er is een API ontwikkeld waarmee data van Mavis ontsloten wordt voor de uitgebreide CRM software van Salesforce. Alle gewenste commerciële informatie wordt beschikbaar gesteld.

Webshop
Bus beschikt over een B2B shop gebaseerd op de API’s van Mavis. Klanten kunnen niet alleen bestellen maar krijgen ook inzicht in offertes, openstaande posten, facturen, voorgaande bestellingen. Op vrijwel elke vraag inzake orders, prijzen, condities vind men het antwoord in de shop.

wms logistiek centrum bus zwolle

Websitewww.bus.nl

Menu