E-commerce

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Mavis
  4. chevron_right
  5. E-commerce

E-commerce integratie binnen Mavis

Productinformatie (PIM)

Mavis beschikt over een eigen Product Informatie Systeem die als basis dient voor jouw e-commerce oplossing. Artikelomschrijvingen, gescheiden inkoop- en verkoopomschrijvingen, aparte internetomschrijvingen, een onbeperkt aantal attributen en technische specificaties en allemaal in meerdere talen, foto’s, filmpjes en documenten kunnen worden vastgelegd of geïmporteerd. Alle data is beschikbaar binnen het ERP en wordt via API’s ontsloten voor de webshop.

Klantenportals

In Mavis wordt via API’s data beschikbaar gesteld voor het openen van portals in de webshop. Inzicht in de orderhistorie, afgenomen artikelen, lopende orders en offertes, openstaande posten en factuurhistorie behoren tot de mogelijkheden.
Op basis van een ’hotlist’ kan eenvoudig worden bijbesteld.

Beheer en aanvullen van voorraad bij klanten

Mavis biedt de mogelijkheid om je klanten altijd de juiste voorraad te tonen. Je kunt eenvoudig de voorraad bij bestaande klanten aanvullen via deze module. Je kunt klanten ook van een scanner voorzien waarmee ze zelf de voorraad kunnen aanvullen.

Webshopindeling

Voor het inrichten en structureren van de webshop beschikt Mavis over tools waarmee je de shop snel en overzichtelijk kunt organiseren. Binnen Mavis heb je verschillende tools tot je beschikking waarmee je je complete webshop kunt organiseren.

Andere interessante modules binnen Mavis

Menu